CASE: DELOITTE AALBORG – ET MOGENS DAARBAK PROSJEKT

Da revisjonsselskapet Deloitte i Aalborg (Danmark) skulle flytte inn i nye lokaler jobbet de med Fora Forms Danske forhandler med å skape forskjellige områder drevet av ulike arbeidsformer.

Selskapet skulle bevege seg fra cellekontor og over til aktivitetsstyrte arbeidskonsept. Oppgaven var så skape forskjellige arbeidssoner drevet at funksjon som inviterte til å endre etablerte arbeidsformer. Samtidig som arbeidsfunksjon skulle være driveren i prosjektet skulle områdene også oppleves overraskende og imponerende områder som gjerne har flere funksjoner. De skulle oppleves som eksklusive, uten å være ekstravagante og på den måte representere de som faktisk jobber i selskapet.

Mogens Daarbak lagde spennende møteplasser med barsofaer og sofaer med lav sittehøyde i samme konsept og å gi de ansatte flere alternativer til å jobbe enn de hadde hatt tidligere

Gjennom å skape attraktive områder for samspill og kompetanseutveksling mellom forskjellige kompetanseområder, er områdene med på å gi verdi for Deloittes kunder og innsikt i nye felt som bidrar til å finne nye løsninger for kundene. Dette passer ypperlig med Fora Forms ide om at samspill alltid bidrar til verdiskaping!

Prosjektet hentet forskjellige nøyanser i blått som symboliserer troverdighet, profesjonalitet og gjennomslagskraft.

Fora Forms produkter som er bruk i prosjektet er: Senso, Con IV, Con III, Kvart bord og Con barstol. Nyt resultatet!

Hold meg oppdatert på spennende prosjekter.