Stockholm Furniture Fair 2016

9. – 13. februar er vi på møbelmesse i Stockholm. I år stiller vi med en spektakulær stand, formet i tett samarbeid med interiørarkitekt Bente Helleland hos Aros Arkitekter AS

Stockholm Furniture Fair er den viktigste messen for skandinavisk møbel- og belysningsdesign og en viktig arena for Fora Form.

Myk
Vi gleder oss til å vise dere Myk i en mengder av utførelser. Myk er en fleksibel bordserie som er formgitt med myke geometrier som utgangspunkt. Myk bordene kan anvendes i de fleste  sammenhenger som f.eks. kantinebord, barbord, bord til sosiale soner eller som et konferansebord.

Con
Vi vil også presentere nye utgaver av Con, stolserien som ble lansert i fjor.  Con stolen er en spennende stol inspirert av japanske rustninger og salmakerfag. Designet av den kjente norske designeren Lars Tornøe. Dette er en stol med et nytt utrykk rettet mot konferansemarkedet.

Pond
Høsten 2014 lanserte vi stolen Pond fra den anerkjente designeren Olav Eldøy. Pond kan være en lett konferansestol med hjulunderstell, besøksstol i flotte eikenyanser eller en lekker kantinestol med meier for å dempe støyen. Vi vil vise den i flere utførelser på standen vår. 

 

Håper vi sees på vår stand B07:21

 

Ta gjerne kontakt for å forhåndsavtale et tidspunkt!

 

Velkommen!

 
Myk

Myk

Con I

Con I

Pond III

Pond III