Takknemlige etter Designer Saturday

Designers Saturday ble arrangert i Oslo 5. og 6. september. Vi i Fora Form fikk gleden over svært mange besøkende i vårt showrom.

Hele 1700 gjester var innom showrommet i Pilestredet 75C i løpet av helgen. Det ble to kjempeflotte dager for oss i Fora Form der vi fikk vise frem våre nyeste produkt til feststemte mennesker.

I år valgte vi å mikse elementer fra temaet norsk natur og våre nyeste produkter, og endte opp med en utstilling som vi var veldig stolte over. Tilbakemeldingene fra gjestene var overveldende, både på produktene og utstillingen.

Ny bordserie fra designer Lars Tornøe
Den største nyheten i år var bordserien Myk, designet av Lars Tornøe.

Alle Myk bordene er basert på samme søyleunderstell, enten som T- eller X-base med et deksel i eik. Understellet er fritt for skarpe kanter, noe som gjentas i bordplatene og gir en behagelig opplevelse i kontakt med produktet – derav navnet Myk

Bordserien kan anvendes i de fleste sammenhenger som f.eks. kantinebord, barbord, bord til sosiale soner eller som et konferansebord.

Con
Con stolen viste vi for første gang på møbelmessen i Stockholm i februar. I helgen ble stolen presentert i enda flere varianter, bl.a. med understell som gjør stolen stabelbar.

Con stolene og en helt ny barkrakk har suveren sittekomfort. De ble vist frem i flere spenstige tekstilmikser som fremhevet den unike utførelsen i ryggen. Dette er et produkt vi har store forventninger til. 

Salgssuksessen Senso

Den modulbaserte Senso sofaen fra designerduoen Anderssen & Voll har vært en av våre bestselgere det siste året.

I helgen viste vi for første gang stolen til denne serien. Stolen med høy rygg, som gjør at du kan sitte uforstyrret i miljøer med mye støy, fikk stor oppmerksomhet.