Velkommen til vårt showrom i Stockholm 5.-9. februar

I år blir det møbelfest i vårt eget showrom midt i sentrum av Stockholm, hele uken.

Onsdag inviterer vi til  norsk aften og rundborddiskusjon med designerne Runa Klock, Torbjørn Anderssen, Lars Tornøe og Morten Skjærpe Knarrum. 

Torsdag blir det internasjonalaften der vi feirer sammen med våre søsterbedrifter og alle våre kunder. 

Det er første året vi stiller med eget showrom under Stockholm Furniture Fair. Et showrom som vi deler med  Lammhult, Abstracta, Ragnars og Morgana, som alle er eid av Lammhults Design Group.

De som besøker messen på Älvsjö vil fremdeles kunne se våre møbler i Designbaren i Messehallen.

Vi gleder oss til å vise frem sofaen Kove, en ny pall til storselgeren Camp stol og ikke minst en helt ny utgave av den prisvinnende konferansestolen Fjell.

Håper vi sees, velkommen til
Adolf Fredriks Kyrkogata 15, midt i hjertet av Stockholm!

Kove

Det modulbaserte sofasystemet, Kove, er designet av Morten & Jonas. 

Inspirasjonen stammer fra da smijernsgjerder symboliserte status. Selve navnet rommer en historie i seg selv og kommer fra ordet alkove, som betyr lite rom i et større rom. Den myke sofaen fungerer som nettopp det – en beskyttende alkove med rammeverk av stål. 

Designet forener komfort og funksjon med flere ulike moduler. Du kan kombinere alle de ulike lengdene og vinklene med hverandre, og dermed forme sofaen etter dine behov.

Sofasystemet kan også trekkes i flere forskjellige farger og bygges på med dekorative og funksjonelle romdelere, bord, blomsterkasser eller aviskurver. 

De to prisbelønte designere, Morten & Jonas, er kjent for de fleste etter suksesser med Ligne Roset, Northern Lighting, Bolia, Souda og Mitab. 

Deres tilnærming til design er grunnlagt i troen på å utvikle ideer sammen. Arbeidet er basert på forholdet til samarbeidspartnere, teknikker og materialer de bruker. Å utfordre eksisterende tenkning, stive oppfatninger om prosesser, produkter, produksjon og relasjoner er sentralt i arbeidet. 

Morten Skjærpe Knarrum og Jonas Norheim etablerte sitt studio i Bergen i 2011, etter å ha blitt uteksaminert fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen.  

Fjell

Konferansestolen Fjell er designet av Lars Tornøe. 

Møtet mellom de presise formene som er hentet fra bratte fjellsider og kompromissløs komfort, preger uttrykket. Resultatet er en gjennomført konferansestol med stramme konturer og myke flater. 

Fjell-stolen fås med ulike tekstil– og hudkvaliteter, understell og rygghøyder. Konferansestolen har også en delikat splitt mellom sete og rygg som gjør den lett å rengjøre. 

I 2019 lanseres stolserien med tredje og lavere variant av stolen.

Lars Tornøe har markert seg som en av de mest talentfulle møbeldesignerne i Skandinavia. Arbeidet hans brukes som en del av den offisielle markedsføringen av norsk design og har blitt vist i utallige utstillinger over hele verden.

Tornøe har mottatt flere priser, blant annet Award for Design Excellence av Norsk Designråd, Red Dot Award og Årets Designer av Bo Bedre Magazine.

Fjell er det sjette produktet som lanseres i samarbeid med Fora Form. 

Fora Form

Fora Form ble grunnlagt i 1929 og er i dag en av Skandinavias ledende leverandører av stoler, sittegrupper og bord til kontraktmarkedet. Visjonen er å tilby unike møbler med skandinavisk design til møteplasser for profilering og verdiskaping.

I tett samarbeid med de beste designere i Skandinavia, har bedriften skapt en unik bedriftskultur. Vi gir begreper som, innovasjon, kvalitet, funksjon, miljø og estetikk et reelt innhold. 

Verdiene i skandinavisk møbeldesign har blitt formidlet gjennom generasjoner til steder der mennesker møtes.

Med 36 Merker for god design, 4 DOGA-merker og3 klassikerpriser er Fora Form den mest vinnende designbedriften i Norge. 

Fora Form er en del av Lammhults    Design Group, et internasjonalt konsern med hovedkontor i Sverige. 

Konsernet er inndelt i to bedriftsområder, Office & Home Interiors og Public Interiors, og består av flere internasjonale kjente merkevarer.

For mer informasjon: 

Frode Sporsheim
salgssjef
tlf: +47 901 52 002
e-post: fs@foraform.com