Auditorier utsettes ofte for hard bruk, noe som krever mye av materialene, produktene og planleggingen.

Møblene som brukes i auditorier til skoler, kulturhus, konsertsaler og samfunnshus må stette alle funksjonelle og praktiske krav, estetikk og ikke minst kvalitet.

Produktene skreddersyr vi til hvert enkelt prosjekt i tett samarbeid med arkitekter og kunder. Visuelt uttrykk, komfort og funksjonalitet er alltid i fokus. Et stort utvalg av modeller og utførelser gjør at hvert prosjekt fremstår som unikt og spesialtilpasset til den enkelte kunde

Se vår referanseliste

 
Spørsmål? 
Vennligst ta kontakt med oss på
eller tlf.:+47 70 04 60 00
 

Last ned CAD-objekter:

       

Nøkkelegenskaper:

 

Vi har levert møbler til auditorier, skoler, teater, kino og kulturhus siden 1985. Nationaltheatret og Det Norske Teater i Oslo var starten på et langt eventyr. I dag er Fora Form en av Scandinavias ledende produsenter av fastmonterte møbler.

Fora Form er en totalleverandør av møbler, stoler, auditorier til teater og kino. Vi kan bidra med: Anbudsprosess Kalkyle og priser Tilbud Prosjektering Tegning Levering Montering Service avtaler Opplæring Eget monteringsteam i Norge

 
 
 
 

Tekstiler

Gruppe A: Fame (Gabriel), Crisp (Gabriel), Fjordvik (Innvik), Silvertex (Fjord Fabrics), Heidal (Gudbrandsdalens Uldvarefabrik - GU), Blazer (Camira) og Jostedal (GU).

Gruppe B: Wooly (Nevotex), Wooly Plus (Nevotex), Breeze (Gabriel), Gandal + (GU), Modal (GU), Modal Moulinè (GU), Modal Point (GU), Breeze Fusion (Gabriel), Remix 2 (Kvadrat) og Koksdal (GU).

Andre tekstiler på forespørsel. 

Materialvalg

Overflate skriveplater =  Formica laminat fritt valg av farge.

Farge på stål = Fritt valg i RAL farger.

Materialer:

Skriveplater i lys grå (F7927)

Skriveplater i lys grå (F2001)

Skriveplater i mørk grå (F7912)

Skriveplater i sort (F2253)

 

Understell:

Sort epoxy, (RAL 9005)

Metallic epoxy

Grå (NCS S 7500 - N)

Mørk grå (NCS S 8500 - N)

Valgfri RAL-farge

 
 
 
 
 


Relaterte produkter

BeSeated

ProSeat

Audio

Scala

Riviera

Atlantic

FT10