En fin kino,- og teateropplevelse er mer en selve forestillingen. God akustikk, korrekt belysning, en behagelig sittestilling og et amfi som gir deg optimal utsikt til lerretet, bidrar til å toppe kinoopplevelsen.

Fora Form er en totalleverandør av møbler, stoler, auditorier  til teater og kino.
Vi kan bidra med:

Anbudsprosess
Kalkyle og priser
Tilbud
Prosjektering
Tegning
Levering
Montering
Service avtaler
Opplæring
Eget monteringsteam i Norge

Se vår referanseliste

Last ned Kinobrosjyren 2019

 

 

 
Spørsmål? 
Vennligst ta kontakt med oss på
eller tlf.:+47 70 04 60 00
 

Last ned CAD-objekter:

       

Nøkkelegenskaper:

 

Vi har levert møbler til auditorier, skoler, teater, kino og kulturhus siden 1985. Nationaltheatret og Det Norske Teater i Oslo var starten på et langt eventyr. I dag er Fora Form en av Scandinavias ledende produsenter av fastmonterte møbler. Produktene skreddersyr vi til hvert enkelt prosjekt i tett samarbeid med arkitekter og kunder. Visuelt uttrykk, komfort og funksjonalitet er alltid i fokus. Et stort utvalg av modeller og utførelser gjør at hvert prosjekt fremstår som unikt og spesialtilpasset til den enkelte kunde.

Stolene kan leveres med fast rygg, «rocker back» (regulerbar rygg) eller glidemekanisme, i tillegg til vipp eller fast sete. Vipp setet er basert på vektprinsippet og er både stillegående og vedlikeholdsfritt. Nakkepute kan levers i renholdsvennlig materiale. Alle stoler kan festes på horisontalt eller vertikalt trinn. Alle trekk har glidelås for enkelt vedlikehold og utskifting. Stolene kan utstyres med nedfellbar skriveplate i armlene, type wrimatic. Armlener kan levers som overstoppet med stoff eller tre/plast og kan utstyres med ulike typer koppholdere.

 
 
 
 

Standardtekstiler

Økonomi: Lido og Lido Trend (Nevotex).

Gruppe A: Fame (Gabriel), Crisp (Gabriel), Fjordvik (Innvik), Silvertex (Fjord Fabrics), Heidal (Gudbrandsdalens Uldvarefabrik - GU), Blazer (Camira) og Jostedal (GU).

Gruppe B: Wooly (Nevotex), Wooly Plus (Nevotex), Breeze (Gabriel), Gandal + (GU), Modal (GU), Modal Moulinè (GU), Modal Point (GU), Breeze Fusion (Gabriel), Remix 2 (Kvadrat) og Koksdal (GU).

Gruppe C: Hallingdal (GU), Vadal (GU), Vadal UNI (GU), Steelcut 2 (Kvadrat), Steelcut Trio (Kvadrat), Canvas (Kvadrat), Divina 3 (Kvadrat), Divina Melange (Kvadrat), Divina MD (Kvadrat) og Rime (Kvadrat).

Gruppe D: Hemsedal (GU).

Hud: Regina (Fjord Fabrics).

                         
 
 
 
 
 
 


Relaterte produkter

Paragon

Beaufort

Arctic

Arctic

Riviera

Atlantic