Premium Verona - med dreibare bord

Premium Verona

Premium Verona - liggende

Premium Verona - dual motor

Premium Verona - med vegg II

Premium Verona - med vegg

 

Åndelig luksus. 
Verona er en fullt liggende kino stol designet for maksimal komfort og stil. Vakkert utformet og tilgjengelig som en enkeltseter, «love seat» eller en lenestol med delte armlener.

To individuelle motorer styrer fotstøtten og hvilestolen separat slik at alle brukere kan justere sin stilling nøyaktig etter sitt eget komfortnivå.
Kinostolen Verona har justerbare alternativer som fotstøttesensor, så ingen hender eller verdisaker blir fanget i bevegelige deler. Det valgfrie løftesystemet tilter stolen forover for å muliggjøre grundig og effektiv rengjøring under stolen (se video). Stolen er utstyrt med lys under for rengjøring.

Fotstøtte og rygg har automatisk retur. Stolen har også integrerte bord, belysning, koppholdere og ladestasjoner for mobil eller lesebrett. 

 

 

 
Spørsmål? 
Vennligst ta kontakt med oss på
eller tlf.:+47 70 04 60 00
 

Last ned CAD-objekter:

       

Nøkkelegenskaper:

 

Investering i luksuriøse kinostoler blir omfavnet av utstillere over hele verden fra den store multiplex- til boutiqueoperatører. Premium kinostoler forbedrer publikums opplevelse, noe som resulterer i økt kundetilfredshet. Kinoer er en møteplass med «makt» og sterk påvirkning. Folk skal bli underholdt, bli båret bort av historier og drømme seg bort i karakterer i den rike verden på lerretet. Den rette plassen skaper den ultimate kinoopplevelsen. Det er derfor vi er lidenskapelige på å utforme sitteplasser som fyller disse mellomrommene. Vi ser på det store bildet og fokuserer på detaljene i designet. Vi elsker estetikk, men det handler ikke bare om design som ser bra ut, det handler om design med en hensikt. Vi samarbeider med deg for å skape et vakkert kinoområde som gleder publikum og øker kundelojaliteten.

Kino er i en periode med spennende forandringer. Det grunnleggende for en operatørsuksess er muligheten til å maksimere inntekter og beholde kunder. Premium stolene har vist seg å være en suksessfaktor der en ønsker et publikum som er villige til å betale for en sterkt forbedret opplevelse. Dette vil føre til økt kundetilfredshet og opplevelse. Med dette i bakhodet utviklet Ferco designledene Premium Collection. Luksuriøse elektriske hvilestoler som kan tilpasses etter ønske fra hver enkelt kinooperatør, inkludert personlige båser, individuelle bord og integrerte iPads for å muliggjøre ekstern bestilling av mat og drikkevarer. Den ultimate. Ikke mindre.

 
 
 
 

Tekstiler

Gruppe A: Silvertex (Fjord Fabrics), Heidal (Gudbrandsdalens Uldvarefabrik - GU), Blazer (Camira), Jostedal (GU), Fame (Gabriel) og Crisp (Gabriel).

Gruppe B: Synergy (Camira), Gandal + (GU), Modal (GU), Modal Moulinè (GU),  Modal Point (GU), Bardal (GU), Amdal (GU), Umami (Kvadrat), Umami 2 (Kvadrat), Umami 3 (Kvadrat), Remix 2 (Kvadrat), Koksdal (GU), Breeze (Gabriel) og Breeze Fusion (Gabriel).

Gruppe C: Hallingdal (GU), Vadal (GU), Vadal UNI (GU), Steelcut 2 (Kvadrat), Steelcut Trio (Kvadrat), Canvas (Kvadrat), Divina 3 (Kvadrat), Divina Melange (Kvadrat) og Divina MD (Kvadrat).

Gruppe D: Hemsedal (GU).

Hud: Regina (Fjord Fabrics).

Andre tekstiler på forespørsel.

 
 
 

Premium Verona - med dreibare bord

Premium Verona

Premium Verona - liggende

Premium Verona - dual motor

Premium Verona - med vegg II