Camp - årets produkt 2018

Camp stolen har vunnet nok en designpris. Denne gangen ble den kåret til Årets produkt 2018.


Design og Arkitektur Norge (DOGA), Norsk Industri og Patentstyret delte ut prisen under Innovasjonskraft 2018 som ble  arrangert på Sentralen i Oslo 26. april.

Juryens begrunnelse: Camp i Anderssen & Voll sin design er en enkel og komfortabel loungestol. Den har et uttrykk som står frem i en fyldig møbelkategori. Den visuelle spenningen består i hvordan de generøse putene er festet til rammen. Putene med de enkle sidesømmene gir stolen et innbydende uttrykk av komfort. Stolen er en hybrid i forståelsen og kan passe inn i flere miljøer. Juryen legger også vekt på at Camp produseres i Norge og på den måten bidrar til utviklingen og verdiskapingen i norsk møbelbransje.

Doga merket 2017

I høst vant også Camp Doga merket for 2017.

 Begrunnelsen til juryen var: 

Camp er en gjennomarbeidet og moderne stol med et klassisk snitt. Kjente elementer holdes sammen i en nyskapende konstruksjon. Dette er en stol du legger merke til, og den fanger øyet ditt og inviterer til å prøvesittes. Den har mange gode kvaliteter og løsninger, med et tidløst og elegant preg. Komponentene som armlener og fotkryss har en enkel og god detaljering som møtes på en elegant måte. Stolen Camp er et «ærlig» produkt med selvtillit.

Vi er stolte av vår Happy Camper og prisene den har fått.